Supervisie voor beroepsopvoeders

Loopt u als beroepsopvoeder tegen problemen in uw werk aan? Zijn er aspecten in uw werk die u onzeker maken? Mogelijk heeft u er behoefte aan om dit eens met een deskundige door te spreken. Praktijk KJ biedt een kortdurend traject van begeleiding op de werkvloer voor bijvoorbeeld docenten, pedagogisch medewerkers, maatschappelijk werkers, etc. Ook begeleiding van intervisiegroepen is mogelijk.

Ben je op zoek naar een supervisor? Marianne Hoornstra van Praktijk KJ is opgeleid tot geregistreerd supervisor voor de NVO en NIP. Hierdoor kan ik supervisie aanbieden voor (her-)registratietrajecten voor opleidingen van bijvoorbeeld RHINO of PPO. Gedragswetenschappers of gedragsdeskundigen die een supervisietraject zoeken voor (her-)registratie bij SKJ zijn ook van harte welkom.

Ik heb ervaring met zowel individuele supervisie als groepssupervisie. De supervisie kan in mijn praktijk plaats vinden of op jouw werklocatie, maar ook online supervisie volgen is mogelijk. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.